Bengkel Intensif Dropship ADVANCE!

Bengkel Intensif Dropship ADVANCE!

TAHNIAH! Anda membuat pelaburan bijak untuk hadir ke "Bengkel Intensif Dropship: ADVANCE" ini. Ianya adalah sesi komprehensif untuk anda sukses dalam Dropship. Detail program adalah seperti berikut;


  • Lokasi: Precint 15, Putrajaya
  • Tarikh 9-10 SEPTEMBER 2017
  • Jam 9.00AM - 5.30PM
  • Instructor:
    >> Tuan Zainal Rashid
    >> Tuan Dinor Sabudin


Ianya adalah sesi 2 hari Sabtu & Ahad (9 - 10 SEPTEMBER 2017). Intensif untuk group kecil sahaja. Maksimum peserta adalah 10 orang untuk pastikan semua yang hadir dapat impak maksimum. Anda boleh terus berkomunikasi dengan speaker. Anggap ini sesi 'PERSONAL COACHING'. Anda dan 2 orang mentor!

Modul yang digunakan adalah 4P yang telah digarapkan 

Apa yang bakal anda dapat dari program ini;


MODUL 1: Asas dan Pemilihan Platform

  • Kenapa dropship pilihan terbaik?
  • Bagaimana nak bermula dengan betul & berbaloi-baloi
  • Pemilihan platform yang tepat. Ada 3 KRITERIA penting supaya anda tak tersungkur!
  • Isu LEGAL, AUTHORITY dalam platform
  • Supplier produk yang dipercayai dan di mana nak cari
  • Sistem pengurusan produk, penghantaran, inventori


MODUL 2: Produk


  • Korek kehendak dan keperluan mendesak.. BAGAIMANA?
  • Strategi pilih produk. Apa yang perlu ada pada produk sebelum boleh menjual
  • Vendor yang tepat dengan produk. Jangan main ambik ja dari entah siapa vendor tu
  • Strategi validate produk untuk elak kerugian
  • Stragei validate percuma dan berbayar. Kita belajar semuanya!
  • Pengurusan jualan produk yang ideal. Dari order, hantar, feedback, testimoni
  • Macam mana nak letak di kedai online. Bina kedai online sendiri?


MODUL 3: Pemasaran

  • Strategi menjual yang terbukti
  • Bagaimana nak buat copywriting menjual. Khas dropship
  • Menjual di Facebook. Ada approach!
  • Menjual di Google. Ada strategi!
  • Menjual di Mudah.my. Ada sistem!
  • Bagaimana nak buat produk nampak power dan memikat


MODUL 4: Pengurusan Database

  • Cara kumpul database dengan pantas
  • Cara buatkan database bertukar jadi pelanggan
  • Strategi buat database membeli dengan harga tinggi
  • Strategi 'kabur'kan prospek membeli dan membeli lagi
  • Teknik jerat lebih ramai prospek
  • Tukarkan mereka jadi agen jualan anda

Modul ini sebagai panduan umum sahaja. Sebenarnya anda akan diajar apa yang anda nak belajar. Mungkin anda dah tahu beberapa perkara dalam modul ini dan perlukan huraian lebih mendalam. Tak ada masalah, terus tanya sahaja dan mentor akan terangkan kepada anda. Mereka ini sudah berpengalaman mengendalikan jualan besar dalam dropship.

Pengalaman mereka untuk anda. 2 hari ini untuk anda, 2 mentor ini juga untuk anda. Semuanya untuk anda!

Tapi hanya jika anda betul-betul nak buat duit banyak dengan dropship. Tanpa produk sendiri, tanpa penghantara, tanpa perlu pening kepala uruskan produk.Untuk yang BARU NAK BERMULA sahaja ya. Untuk yang dah advance atau dah ada pengalaman, program ini tak sesuai dengan anda!


Belajar dan terus buat!

Susunan program ini pada konsep MENTORSHIP. Kita buat sama-sama, jika anda sangkut, mentor akan berada di sebelah anda untuk bantu. Buat tempahan hari ini.

Program sebegini biasanya dicaj tak kurang RM5,000. 2 hari belajar dan bersama 2 proven mentor. Tapi seperti biasa, advantage anda bersama PUIM, caj komitmen yang dikenakan adalah hanya RM500 sahaja.



Pelan Bayaran

PUIM sediakan 2 plan bayaran;

  • Bayaran penuh RM500 (terus isi borang di bawah)
  • Bayaran ansuran RM250 x 2 bulan (terus KLIK SINI)




Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Bengkel Intensif Dropship
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

KAEDAH PEMBAYARAN

Perhatian! Sila pilih (dengan KLIK) kaedah pembayaran yang sesuai untuk anda di bawah.

Sila lakukan bayaran berjumlah RM ke akaun bank pilihan anda di bawah.

  • Anda mesti memasukkan emel salam@puim.my di ruangan emel semasa melakukan transaksi menerusi Perbankan Internet.
  • Anda mesti mengambil dan memuat naik gambar bukti pembayaran jika anda melakukan transaksi menerusi Mesin Deposit Tunai.
PenamaPUIM Marketing
No. Akaun8600185525
Buka CIMB Clicks  
PenamaPUIM Marketing
No. Akaun5621 883 013 65
Buka Maybank2u  

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

BUTIRAN PESERTA



PENGESAHAN